Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΟΝΥΣΟΣ live 12/02/2011 στον ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ θα εμφανιστούν ζωντανά σε ένα ακουστικό ταξίδι, μία  περιπλάνηση με 2 κιθάρες, ακουστικό μπάσο, μαντολίνο, κρουστά, φωνή. Το σάββατο 12 φεβρουαρίου 2011 στις 22:00 στον μουσικό καφέ ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ ( Καραολή & Δημητρίου 56 Πειραιά) οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ θα σας ταξιδέψουν μέσα από κομμάτια από τους τρεις προσωπικούς τους δίσκους ,από τον δίσκο που ηχογραφούν αυτή την περίοδο αλλά και rock ταξιδιάρικες μελωδίες από την δεκαετία του 60 έως σήμερα.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90 από συμμαθητές με κοινή αγάπη για την μουσική.Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία ΔΙΟΝΥΣΟΣ επηρεασμένοι κατά κύριο λόγο από τις πρώτες σκέψεις του Morrison πριν καταλήξει στο The Doors, γύρω από το Dionysos. Μεθυσμένοι και τρελαμένοι για μουσική ξεκινούν σχεδόν αμέσως τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Για πολλά χρόνια στροβιλίζονται ανάμεσα σε  live περιπλανήσεις και ανακατατάξεις. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την   Ελλάδα κυκλοφορούν  τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης». Ο δεύτερος αυτός δίσκος αλλά και οι συνεχιζόμενες εμφανίσεις τους κυρίως στην επαρχεία, δίνουν την ευκαιρία στους ΔΙΟΝΥΣΟΣ να απαγκιστρωθούν από τον βραχνά της εταιρίας τους, να αποδείξουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και να υπογράψουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records. Ξεκινάνε αμέσως τις ηχογραφήσεις και τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη»

Εξοργισμένοι από την ετσιθελική βιομηχανική παραγωγή τραγουδιών,μένοντας ακόμη σε ρομαντικά μυστικιστικές φόρμες, φέρουν πλήρως την ευθύνη για κάθε δημιουργία τους και κυρίως για το κάθε πότε θα κυκλοφορεί αυτή.


Αυτή τη στιγμή και ενώ οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ βρίσκονται σε περιοδεία αισθάνονται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους δίσκο ο οποίος και θα έχει τον τίτλο "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ".

Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους ΔΙΟΝΥΣΟΣ σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν


Φιλικά
ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
6909684499 212 1007274





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου