Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Χοντρά στοιχήματα για την επίσημη γκόμενα του Μπερλουσκόνι

Ποια είναι η μνηστή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Μετά τη δήλωση του Ιταλού πρωθυπουργού ότι έχει σταθερή σχέση, ξεκίνησε κυνήγι των μέσων ενημέρωσης για τη γυναίκα μυστήριο. Παράλληλα, πέφτουν βροχή τα στοιχήματα για τις επικρατέστερες. Στα ονόματα παίζει ακόμα και μία κόρη του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι. 


Το «Μάντεψε ποια», για τον εντοπισμό της ταυτότητας της συντρόφου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών στην Ιταλία από τα σαλόνια των κομμωτηρίων μέχρι τα σαλόνια εξουσίας. 

Ετσι, οι bookmakers δεν έχασαν χρόνο. Δίνουν για μία βουλευτή 1,85 - ακούγονται τα ονόματα της 49χρονης Ντανιέλα Σαντακέ που είναι γραμματέας στον τομέα εφαρμογής του κυβερνητικού προγράμματος και της 38χρονης Μαρία Ροζάρια Ρόσι. Για ένα πρώην μοντέλο τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν 3. Πιθανότατα πρόκειται για την 25χρονη Γκρατσιάνα Καπόνε, επονομαζόμενη και «Αντζελίνα Τζολί του Μπάρι», η οποία εργάζεται στο γραφείο των........image makers του πρωθυπουργού. Επίσης, δίνουν 4,50 για μία δικηγόρο και 5,50 για μία δικαστικό, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει. Οσο για την κόρη ενός ξένου αρχηγού κράτους, για την οποία δίνουν 8, ακούγεται το όνομα της Αϊσά Καντάφι, της 34χρονης δικηγόρου, κόρης του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, την οποία κάποιοι αποκαλούν «Κλόντια Σίφερ της ερήμου».




πηγή: newday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου